Kanso Floor Plans

This home model is fully customizable and the floor plan options shown here are our default for this model. If you would like to customize this home to work for your living requirements we would gladly help with that.

* This floor plan may have additional variations. View additional arrangements for this home through the dropdown.

Our Full House Lottery Home Logo   Introducing the Kanso - the Full House Lottery 2019 Grand Prize Home, in support of the University Hospital & Royal Alexandra Hospital Foundations. Thoughtfully designed and crafted to inspire a feeling of zen, the Kanso stays true to it's Japanese characterization of simplicity. Enter into a welcoming grand foyer and embrace the cascading natural light from two-story windows that surround the home. Breathe in the fresh air as you find yourself in the atrium, an indoor garden of botanicals and greenery. Head to the basement for a moment of meditation in the yoga studio while the whispering fountain floats your cares away. Finally enjoy a relaxing moment of serenity in the master ensuite's luxurious bath or spacious spa-inspired shower.  

Unique Features:

  • Stunning indoor garden and greenery throughout
  • Stunning Great Room with gorgeous fireplace that sparkles with a variety of colourful lighting options
  • Spacious Kitchen featuring a grand island with built-in table adorned with a walnut top
  • Walk-through Butler's Pantry with sink and wall oven
  • Main floor Guest Suite with 3-piece Ensuite
  • Private Master Retreat with expansive walk-through closet and spa-like Ensuite
  • Upper floor Bonus Room, the perfect space for familes to gather
  • Basement Bar, Lounge area with electric fireplace and semi-private Yoga Studio
  • Indoor zen water fountain

Interested in this model?

Parkwood can build you this exact home or we can customize it to suit your lifestyle. Connect with us today to get started on your custom build!

Get in touch